Öppna Hjärtat söker Ekonomiassistent på 50%

Om oss:
Öppna Hjärtat Second Hand bedriver second handverksamhet med målsättning att generera medel till Barnmissionens hjälparbete. Vi önskar också bidra till att hjälpa människor lokalt, genom att erbjuda möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling och har därmed ett viktigt samarbete med arbetsförmedling och andra myndigheter.
Vår verksamhet vilar på en kristen grund och våra värderingar är öppenhet, delaktighet, värdighet, hållbarhet och lärande.
Vi eftersträvar en god och inspirerande arbetsmiljö där vi erbjuder en meningsfull sysselsättning.

Om dig:
Vi söker dig som är noggrann, analytisk och effektiv. Du har relevant utbildning inom ekonomi, lön och administration eller har skaffat dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.
Du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar men också i team. Du har lätt för att samarbeta och delar vår värdegrund.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta på Öppna Hjärtats kontor i Malmö där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar Administration, Ekonomi och lönehantering
• Löpande bokföring, lönehantering och avstämningar
• Månadsrapporter och statistik
• Assistans vid bokslut och årsredovisning
• Tjänsten är en varierad tjänst som också innefattar en större bredd i administrativa uppgifter, bl.a. rapportering till berörda myndigheter

Meriterande:
• God vana från administrativa datasystem, gärna från Visma
• Goda kunskaper inom Office, med fokus på Excel
• Arbetslivserfarenhet inom ekonomiarbete

Utbildning:
• Avslutad gymnasial utbildning inom ekonom, eller annan utbildning som prövas likvärdig

Språk:
• Flytande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Övrigt:
Fast månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal
Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Deltidstjänst 50%

Arbetsplats
Strömgatan 14
212 25 MALMÖ

Kontakta:
Anders Olsson, Kedjeansvarig
anders.olsson@oppnahjartat.se
0733929986

Om ansökan:
Välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV. Ansökan skickas via e-post till anders.olsson@oppnahjartat.se. Ange Ekonomiassistent som referens i ämnesraden. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!